MakeUseOf - Tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi online-tilassa sivustollamme. Seuraava paljastaa tiedonkeruu- ja levityskäytännöt tälle verkkosivustolle.

Tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 10. toukokuuta 2018.

Oikeudellinen omistus

MakeUseOf (”Verkkosivusto”) on Valnet inc: n omistama ja ylläpitämä. ("Me" tai "me"), Kanadan lakien mukaan perustettu yhtiö, jonka pääkonttori on osoitteessa 7405 Transcanada Highway, Suite 100, Saint Laurent, Quebec H4T 1Z2.

Kerätyt henkilötiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme tiettyjä laitteeseesi liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, mitä sivuilla, joilla vierailet verkkosivustossamme, riippumatta siitä, onko toinen verkkosivusto viitannut sinua, ja milloin käytit sivustoamme Verkkosivusto.

Emme kerää muun tyyppisiä henkilötietoja. Jos käyt verkkosivustollamme sosiaalisen median tilillä, katso sosiaalisen median tarjoajan tietosuojakäytännöstä tietoja heidän tiedonkeruustaan.

Lokitiedostot
view instagram anonymous

Kuten useimmat tavalliset verkkosivustopalvelimet, käytämme lokitiedostoja. Tähän sisältyvät IP-osoitteet, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), viittaus- / poistumissivut, alustatyyppi, päivämäärä / aikaleima ja napsautusten lukumäärä trendien analysoimiseksi, sivuston hallinnoimiseksi, käyttäjän liikkumisen seuraamiseksi aggregaatissa ja laajan demografisen tiedon keräämiseksi aggregaatista käyttää.

Keksit

Eväste on käyttäjän tietokoneeseen tallennettu tieto, joka on sidottu käyttäjän tietoihin. Me ja jotkut liikekumppanimme (esimerkiksi mainostajat) käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Nämä evästeet seuraavat sivuston käyttöä turvallisuus-, analytiikka- ja kohdennettuihin mainostarkoituksiin.

Käytämme seuraavan tyyppisiä evästeitä:

  • Välttämättömät evästeet: nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme tarjoamisessa.
  • Toiminnallisuusevästeet: Nämä evästeet auttavat meitä muistamaan verkkosivustollamme tekemiäsi valintoja, muistamaan valintasi ja räätälöimään verkkosivustosi kokemusta.
  • Analytics- ja tehokkuusevästeet: Nämä evästeet auttavat meitä keräämään tilastollista ja analyyttistä käyttöä verkkosivustojen käytön analysoimiseksi.
  • Sosiaalisen median evästeet: Nämä evästeet antavat sinun olla vuorovaikutuksessa tiettyjen sosiaalisen median alustojen sisällön kanssa, kuten "pitää mielestämme" artikkeleistamme. Sosiaalisen media-asetuksen mukaan sosiaalisen median verkossa on tietue tästä ja se saattaa näyttää nimesi tai tunnuksesi suhteessa tähän toimintoon.
  • Mainonta ja kohdennetut mainosevästeet: nämä evästeet seuraavat selaustottumuksiasi ja sijaintiasi tarjotaksesi sinulle kiinnostuksenne mukaista mainontaa. Katso yksityiskohdat alla olevasta mainostajien osiostamme.

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, voit tehdä sen yksittäisten selaimen asetusten kautta. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta on http://www.allaboutcookies.org/.

Pikselitunnisteet

Käytämme pikselitunnisteita, jotka ovat pieniä graafisia tiedostoja, joiden avulla voimme ja luotetut ulkopuoliset kumppanimme seurata verkkosivustosi käyttöä ja kerätä käyttöä tiedot, mukaan lukien vierailtujen sivujen lukumäärä, kullakin sivulla kuluttamasi aika, mitä napsautat seuraavaksi, ja muut verkkosivustosi tiedot vierailla.

Mainostajat

Käytämme kolmansien osapuolten mainontayrityksiä mainosten näyttämiseen, kun vierailet verkkosivustollamme. Nämä yritykset voivat käyttää tietoja (ilman nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi) vierailut tällä ja muilla verkkosivustoilla tarjotaksesi mainoksia kiinnostavista tavaroista ja palveluista sinä. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietää valintasi siitä, etteivät nämä tiedot käytä näitä yrityksiä, Klikkaa tästä.

Mainostajat, kuten kolmansien osapuolien toimittajat, käyttävät evästeitä käyttö- ja väestötietojen keräämiseen mainosten näyttämiseksi sivustollamme. Esimerkiksi Googlen DART-evästeen avulla se voi näyttää mainoksia käyttäjillemme sen perusteella, kuinka he käyvät sivuillamme ja muilla Internet-sivustoilla. Käyttäjät voivat kieltäytyä DART-evästeen käytöstä käymällä Google-mainosten ja sisältöverkon tietosuojakäytännössä.

Olemme tarkistaneet kaikki mainoskumppaniemme käytännöt varmistaaksemme, että ne noudattavat kaikkia sovellettavia tietosuojalakeja ja suositeltuja tietoturvakäytäntöjä.

Käytämme seuraavia mainostajia:

  • Google Ad Exchange: https://policies.google.com/?hl=en
  • Google Ad Sense: https://policies.google.com/privacy? hl = fi
  • Rubicon: https://rubiconproject.com/terms-conditions-index/
  • OpenX: https://www.openx.com/legal/ad-exchange-terms-and-conditions/
  • Hakemistovaihto: http://www.indexexchange.com/privacy/
  • TripleLift: https://triplelift.com/privacy/
  • Smaato: https://www.smaato.com/privacy/
  • Facebook-yleisöverkosto: https://www.facebook.com/about/privacy
  • Komeetta: https://www.comet-group.com/privacy-policy
  • Sonobi: http://sonobi.com/privacy-policy/
  • Vala (AOL): https://policies.oath.com/us/en/oath/privacy/index.html
  • Amazon: https://www.amazon.ca/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=918814
  • Tribal (eksponentiaalinen): http://exponential.com/en-ca/privacy/
  • RhythmOne: https://www.rhythmone.com/privacy-policy#UWwoYhAJzQUgjc0i.97
Linkit muille verkkosivustoille

Tämä sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Kannustamme käyttäjiämme olemaan tietoisia poistuessaan sivustollemme ja lukemaan jokaisen verkkosivun, joka kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, tietosuojalausunnot. Tämä tietosuojalausunto koskee vain tämän verkkosivuston keräämiä tietoja.

Tiedonkeruun tarkoitus

Käytämme keräämiämme tietoja

  • Hallinnoi verkkosivustoamme, mukaan lukien vianetsintä, sekä tilastollinen tai data-analyysi;
  • Parantaa verkkosivustoamme ja parantaa käyttökokemusta varmistamalla, että sinulla on pääsy henkilökohtaiseen sisältöön kiinnostuksesi mukaisesti;
  • Analysoi käyttäjän käyttöä ja optimoi palveluitamme.
  • Varmistaaksemme, että verkkosivustomme pysyy suojattuina ja että niihin ei kohdistu hakkerointeja tai petoksia.
  • Jaa tietoja kumppaneidemme kanssa kohdistetun mainonnan ja sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseksi.
Kolmansien osapuolten kanssa jaetut tiedot

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kumppanimme, mukaan lukien mainoskumppanit, voivat kuitenkin kerätä verkkosivustosi käyttöä koskevia tietoja tässä esitetyllä tavalla. Katso yksityiskohdat yllä olevasta mainostajien osiostamme.

Kuinka tietosi tallennetaan

Kaikki verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot tallennetaan palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Palvelimemme on sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen tietosuojakilven mukaan.

Kaikkien vierailijoiden IP-osoitteet ja käyttäjän agenttijonotiedot tallennetaan pyöriviin lokitiedostoihin Amazon-palvelimilla jopa 7 päivän ajan. Kaikki työntekijämme, edustajamme ja yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet pitämään tietosi luottamuksellisina.

Olemme tarkistaneet kumppaneidemme tietosuojakäytännöt varmistaaksemme, että ne noudattavat samanlaisia ​​käytäntöjä tietoturvasi varmistamiseksi.

Suostumus sovellettavien lakien nojalla

Jos asuu Euroopan talousalueella (”ETA”), lupaikkuna ilmestyy, kun avaat tämän verkkosivuston. Jos olet napsauttanut ”kyllä”, suostumuksesi säilytetään palvelimillamme 12 (12) kuukauden ajan ja tietosi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Kahdentoista kuukauden kuluttua sinua pyydetään antamaan suostumus uudelleen.

Noudatamme IAB: n avoimuus- ja suostumuskehystä.

Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen voi haitata mahdollisuuksiasi käyttää tiettyjä palveluita, emmekä anna meidän tarjota henkilökohtaista verkkosivustokokemusta.

Tietoturva

Palvelimemme noudattavat ISO 27018 -käytäntöä, joka keskittyy henkilötietojen suojaamiseen pilvessä. Noudatamme kaikkia kohtuullisia varotoimenpiteitä tietosi turvallisuuden takaamiseksi.

Jos saamme tietoon tietoturvaloukkauksista, niiden muuttamisesta, luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta henkilötietoja, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin tietosi suojaamiseksi ja ilmoitamme sinulle kaikkien edellyttämällä tavalla sovellettavat lait.

Tietojesi käyttö, muuttaminen ja poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää tietoja tiedoista, jotka meillä on sinulle, pyytää oikaisua ja / tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Ota yhteyttä meihin [email protected] tai yllä mainitussa postiosoitteessa, huomio: Tietojenmukaisuusosasto.

Ikä

Tämä verkkosivusto ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Vierailemalla tällä verkkosivustolla. Takaat täten, että olet vähintään 16-vuotias tai että vierailet verkkosivustolla vanhempien valvonnassa.

Lakisääteinen vastuuvapauslauseke

Vaikka pyrimme säilyttämään käyttäjän yksityisyyden, saatamme joutua paljastamaan henkilötietoja, kun laki sitä vaatii, jossa meillä on vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä meneillään olevan oikeudenkäynnin, tuomioistuimen päätöksen tai oikeusprosessin noudattamiseksi sivustot.

Ilmoitus muutoksista

Aina kun muutamme tietosuojakäytäntöämme, lähetämme muutokset tälle tietosuojakäytäntö-sivulle ja muihin mielestämme pitämiin paikkoihin sopiva, joten käyttäjät ovat aina tietoisia siitä, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja missä olosuhteissa, jos niitä on paljastaa se.

Yhteystiedot

Jos käyttäjillä on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] tai postitse yllä mainittuun postiosoitteeseen, huomio: Tietojenmukaisuusosasto.